Droneoptagelser

Skal vi fortælle din historie med droneoptagelser? Nyt perspektiv til eventfilmen, produktvideoen, brylluppet, kun fantasien sætter grænser og da vi er fuldt certificerede operatører kan selv komplicerede optagelser nu lade sig gøre.

Planlægning

I nyere tid kan droneoptagelser være komplicerede at udføre, derfor kræver det forberedelse samt at planlægningen på flyvningerne sker efter forholdene samt at loven bliver overholdt på den givne lokation, alt dette klarer vi kvit og frit, og du betaler kun for den tid vi bruger i marken.

Kvalitet

Derudover leverer vi aldrig noget du som kunde ikke er tilfreds med! Hvis du ikke er tilfreds med vores udførte arbejde, er du ikke forpligtet til at købe optagelserne imod at vi selvfølgelig beholder optagelserne selv. Det er vores kvalitets sikring af produktet og for altid at have tilfredse kunder ved et endt projekt!

Droneoperatører

Droneteknologien tillader at mange mindre opgaver kan løses med enkeltmands setup. Alt afhængigt af flyvningen, og dens omgivelser kan det være nødvendigt at have en droneoperatør samt en kameraoperatør. Det vil være hensigtsmæssigt f.eks når man følger en bil, eller skal panorere et skud for at få en glidende overgang.

Levering af materiale

Du kan enten vælge at få materialet leveret online eller på HD. Dog ved RAW optagelser anbefaler vi at levere via en HD da 7 minutters materiale fylder ca 450 GB.

Droneregler

Hvis du vil læse nærmere omkring droneregler i Danmark så klik på billedet herunder.